سبد خرید 0
جستجوی پیشرفته
جستجو بر اساس قیمت (تومان)
بر اساس رنگ

مواد شیمیایی

مشاهده اطلاعات بیشتر ...
جستجو در نتایج : فقط نمایش کالاهای موجود :
مرتب سازی بر اساس : تعداد نمایش :

خرید انواع مواد شیمیایی با بهترین قیمت

خرید مواد شیمیایی

خرید مواد شیمیایی در انواع دسته بندی ها از جمله: محلول های شیمیایی، انواع اسید، انواع شوینده قلیایی و انواع شوینده اسیدی، مواد پودری و..... در فروشگاه آنلاین کیمیا اکسیر سازان کوثر امکان پذیر است.

مواد شیمیایی چیست؟

مواد شیمیایی حالتی از ماده است که ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های ثابتی دارد و نمی‌توان آن را با روش‌های فیزیکی بدون شکستن پیوندهای شیمیایی به اجزای دیگر تجزیه کرد. ماده شیمیایی می‌تواند یک ماده ساده، ترکیب شیمیایی یا آلیاژ باشد. عنصرهای شیمیایی بسته به تعریف می‌توانند در این تعریف صدق کنند یا نکنند.

به مواد شیمیایی معمولا نام خالص داده می‌شود تا آنها را از مخلوط جدا کنند. یک نمونه پرکاربرد از ماده شیمیایی، آب خالص است. ویژگی‌های آب چه از یک رودخانه بدست آمده باشد یا در آزمایشگاه ساخته شده باشد در هر دو حالت یکسان است و نسبت بین دو مقدار هیدروژن و اکسیژن در آن تغییر نمی‌کند.

از جمله دیگر مواد شیمیایی می‌توان به الماس، طلا، نمک (سدیم کلرید) و شکر (ساکارز) اشاره کرد. ناگفته نماد که در عمل هیچ ماده ای صد در صد خالص نیست و میزان پالودگی شیمیایی به کاربرد آن ماده شیمیایی وابسته است.

فروش مواد شیمیایی

کیمیا اکسیر سازان کوثر تامین کننده بزرگ مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع گوناگون از جمله صنایع فولاد، پتروشیمی، نفت و گاز، آب و فاضلاب، معدن و غیره می باشد. مواد شیمیایی گوناگون شامل شوینده های صنعتی، مواد اولیه تولید شوینده، حلال های صنعتی، مواد منعقد کننده، انواع اسید که در انواع بسته بندی با قیمت رقابتی به بازار مصرف عرضه می شود.

انواع دسته بندی مواد شیمیایی

  • مواد شیمیایی طبیعی

مواد شیمیایی طبیعی به صورت مستقیم از منابع گیاهی و زمین و به واسطه ارگانیسم های زنده تولید می شوند. این دسته از مواد شیمیایی برای انسان ها ایمن تر هستند و اغلب در سنتز مواد آرایشی مختلف، محصولات غذایی فاقد مواد افزودنی و انواع مکمل های غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. از جمله این ترکیبات شیمیایی می توان به موادی همچون فلزات مثل مس، آهن و آلومینیوم، سنگ و چوب، مروارید و الماس، پنبه، ابریشم و پشم اشاره کرد.

  • مواد شیمیایی مصنوعی

این گونه از مواد در آزمایشگاه ها و به روش های صنعتی سنتز می شوند. این مواد حاصل ترکیب مواد شیمیایی مختلف با همدیگر هستند. برای مثال در حدود 5000 سال پیش از مخلوط فلزات مس و قلع، فلز برنز را ساختند که از انعطاف پذیری بالایی برخوردار بود و برای ساخت زره و اسلحه به کار می رفت. همچنین ترکیباتی مثل فولاد ضد زنگ، فویل و آلومینیوم سبک نیز در این دسته بندی قرار می گیرند.

  • مواد آلی

به گروهی از مواد شیمیایی که حاوی عنصر کربن هستند، مواد آلی گفته می شود. این گروه از مواد شیمیایی مقاومت حرارتی بالاتری دارد. نفت و زغال سنگ از جمله مهم ترین مواد آلی محسوب می شوند. انواع مواد آلی عبارتند از: هیدروکربن ها، روغن ها و پارافین ها، الکل ها، استرها، اترها، ترکیبات آلدهیدی و کتونی، آمین ها و آمیدها، ترکیبات آروماتیکی، اسیدهای کربوکسیلیک، اسیدهای آلی، الفین ها و استیلن ها و ترپن ها.

  • مواد معدنی

هر کدام از مواد شیمیایی که در دسته بندی مواد آلی قرار نگیرند، جزء ترکیبات شیمیایی معدنی یا غیرآلی محسوب می شوند. الماس و گرافیت در این گروه قرار می گیرند. این گروه از مواد شیمیایی به صورت جامد یافت می شوند و دارای ساختار بلوری یا کریستالی همراه با آرایش منظم و تکراری از اتم ها هستند. مواد معدنی به صورت طبیعی به وجود آمده و ساخته دست بشر نیستند. در واقع از طریق سنتز مصنوعی حاصل نشده اند و هر کدام ترکیب شیمیایی خاصی را دارا هستند.

چند روش تولید مواد شیمیایی

امروزه روش های متفاوتی برای سنتز انواع مواد شیمیایی وجود دارند. از جمله مهم ترین روش های سنتز مواد شیمیایی می توان اشاره کرد به:

  • آبکافت یا هیدرولیز
  • اکسایش و کاهش (احیا)
  • خنثی شدن
  • برقکافت یا الکترولیز
  • استری شدن یا استریفیکاسیون
  • آسیل دار کردن یا آسیلاسیون
  • فریدل-کرافتس
  • کربوکسیل دار کردن
  • هیدروژن زدایی
  • نیترودار کردن یا نیتراسیون
  • فیشر-تروپش
  • دی آزو شدن یا جفت شدگی آزو
  • تبادل یونی
  • واکنش جانشینی یا جا به جایی دوگانه
  • آب زدایی
  • آمین کافت یا آمینولیز
  • بسپارش یا پلیمریزاسیون
  • کراکینگ
  • فرمیل دار کردن یا فرمیلاسیون
  • تکلیس یا کلسینه کردن
  • هالوژن دار شدن
  • هیدروژنه کردن
  • هیدروژن زدایی

موارد مصرف و کاربرد مواد شیمیایی چیست؟

انواع مواد شیمیایی در صنایع مختلف و با کاربری های متفاوتی وجود دارند. از جمله مهم ترین کاربرد مواد شیمیایی می توان به صنایع دارویی، تولید محصولات مراقبتی و زیبایی، در صنایع امنیت غذایی و کشاورزی، صنایع رنگ و رزین، سنتز حلال های شیمیایی، ریخته گری، آبکاری، صنایع تصفیه آب و فاضلاب، صنایع آرایشی و بهداشتی اشاره کرد. در زیر شرح مختصری از موارد استفاده از مواد شیمیایی در صنایع مختلف آمده است:

  • صنایع غذایی

محصولات غذایی در انواع متفاوتی وجود دارند که برای حفظ کیفیت و جلوگیری از فساد آنها از مواد شیمیایی به عنوان نگهدارنده استفاده می کنند. با استفاده از این نوع از ترکیبات شیمیایی مدت زمان نگهداری محصولات غذایی افزایش پیدا می کند. همچنین از ترکیباتی مثل اسید سیتریک به عنوان عامل طعم دهنده و تنظیم کننده pH و از تورین در نوشابه های انرژی زا و به عنوان عامل کاهش دهنده کلسترول و فشارخون و تنظیم کننده بافت چربی بدن استفاده می شود.

  • صنایع چرم سازی

یکی از مهم ترین فرآیندهای ساخت چرم مصنوعی، فرآیند موگیری از چرم خام می باشد. در این عملیات که به منظور افزایش مدت ماندگاری و مقاومت چرم انجام می شود، از موادی همچون کربنات سدیم، متیل آمین، سولفیدات سدیم و آهک استفاده می کنند. برای از بین بردن آهک استفاده شده در فرآیند آماده سازی پوست، از نمک آمونیوم استفاده می کنند. همچنین برای رنگ کردن چرم از موادی مثل کرومات سرب یا اکسید روی استفاده می کنند.

  • صنعت کشاورزی

از مواد شیمیایی مختلف برای نگهداری از غلات و محصولات استفاده می کنند. همچنین از ترکیبات مختلفی جهت ساخت کودهای شیمیایی و آفت کش ها استفاده می کنند.

  • صنایع شوینده

مواد شوینده حاوی مواد شیمیایی خاص با کاربری های متفاوت به عنوان پاک کننده آلودگی ها و کثیفی ها مورد استفاده قرار می گیرند. به طور مثال برای ساخت صابون، از اسیدهای چرب، گلیسیرین و نمک سدیم استفاده می شود. همچنین برای تولید شامپوها از ماده دی سدیم لورت سولفوسوکسینات به جهت اثرات پاک کنندگی و از اسید سیتریک به عنوان تنظیم کننده pH پوست سر و عامل ضد شوره استفاده می کنند.

  • صنایع دارویی

همانطور که می دانید مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع دارویی، علاوه بر خاصیت درمانی و دارویی باید خوراکی هم باشند. زیرا به صورت خوراکی مثل انواع قرص ها و کپسول ها مصرف می شوند. مواد شیمیایی مختلفی از جمله اسیدها، بازها، نمک های معدنی، اسیدهای آمینه و انواع حلال های آلی در این صنعت کاربردی هستند. مواد پرکاربرد در ساخت داروها شامل آب اکسیژنه، باریم سولفات، اسید تارتاریک، اکسید روی، پتاسیم پرمنگنات، سدیم تیوسولفات، دی نیترو کلروبنزن، روی سولفات، فرمالدئید و غیره هستند.

  • صنایع چاپ

از جمله موادی که به عنوان حلال برای مرکب چاپ استفاده می شوند، الکل ها هستند. سولفور روی برای ساخت رنگ ها و موادی مثل زایلین و تولوئن در مرکب های چاپ مورد استفاده قرار می گیرند.

  • آزمایشگاهی

برخی از مواد شیمیایی در گرید آزمایشگاهی و برای کارهای تحقیقاتی، تشخیصی و سنتز مواد شیمیایی پیچیده تر کاربرد دارند. این مواد که شامل معرف های شیمیایی استاندارد و مواد شیمیایی ساده هستند، برای انجام آزمایشات مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. مثلا برای انجام یک آزمایش ساده مثل تیتراسیون یا در طی تحقیقات دارویی و فرآیند تولید داروها، از مواد شیمیایی آزمایشگاهی استفاده می شود.

  • صنایع آرایشی و بهداشتی

از مواد شیمیایی مختلفی با کاربردهای گسترده در ساخت محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود. این نوع از مواد شیمیایی، به عنوان عامل ضد میکروبی یا نگهدارنده در لوسیون ها، نرم کننده ها، شامپوها، عطرها و سایر محصولات آرایشی کاربرد دارند.

مراکز خرید مواد شیمیایی کجا هستند؟

شرکت های تولید کننده مواد شیمیایی و شرکت های بازرگانی مواد شیمیایی که در سراسر کشور عزیزمان ایران به عنوان فروشنده مواد شیمیایی بصورت تناژ و خرده فروشی به تمامی صنایع ای که برای تولید محصولات به مواد شیمیایی نیاز دارند، خدمت رسانی می کند.

اغلب مراکز خرید و فروش مواد شیمیایی در تهران وجود دارند و فروشندگان مواد شیمیایی در سایر استان و شهرستان ها در بیشتر موارد، خرید خود را از تهران انجام می دهند. به همین دلیل، توصیه می شود که در صورت امکان سعی کنید تا خرید مواد شیمیایی از تهران انجام شود. چرا که

اغلب شرکت های واردکننده مواد شیمیایی در تهران مستقر هستند.

به دلیل اینکه خرید مواد شیمیایی در سایر استان ها و شهرستان ها در بیشتر موارد از طریق چندین واسطه انجام می شود، خرید در تهران می تواند از نظر قیمت مقرون به صرفه تر و ارزان تر باشد.

از آنجایی که در تهران به تامین کننده اصلی کالا نزدیک تر هستید و بیشتر انبارهای اصلی مواد شیمیایی در شهر تهران قرار دارند، احتمال اصالت و مرغوبیت کالا نیز افزایش می یابد.

قیمت روز مواد شیمیایی و آزمایشگاهی

قیمت روز مواد شیمیایی و آزمایشگاهی بر اساس نوسانات ارز در کشور متغیر است و بسته به نوع ماده شیمیایی، مارک و کشور تولید کننده آن نیز متفاوت می باشد. بعلت تحریم های سالهای گذشته برندهای اروپایی و آمریکایی در بازار ایران بندرت دیده میشود و اکثرا” واردات از کشورهای آسیای شرقی و بخصوص کشور چین می باشد. قیمت این ترکیبات معمولا به دلیل نوسانات دلار در دسترس عموم قرار نمی گیرد. شرکت های واردکننده و صادرکننده مواد شیمیایی و آزمایشگاهی مرجع خوبی برای استعلام قیمت این ترکیبات هستند.

در این بین ماده شیمیایی تولید داخل معمولا کمتر تحت تاثیر نوسانات ارز قرار می گیرند و می توان با اندکی تفاوت آنها را خریداری کرد. ولی برخی از ترکیبات شیمیایی خاص به شدت تحت تاثیر تغییر نرخ دلار قرار گرفته و ممکن است برخی از مصرف کنندگان مانند گذشته قدرت خرید آنها را نداشته باشند.

خطرناک ترین مواد شیمیایی

مواد شیمیایی بخش بسیار مهمی از زندگی انسان ها را تحت تاثیر قرار داده است. در واقع هر ماده خوراکی و مصرفی در خانه ها قطعا در کمترین حالت ممکن در ترکیبات ساخت خود، یک ماده شیمیایی دارد.

شاید شنیدن این موضوع کمی ترسناک و نگران کننده باشد، ولی باید عنوان کرد که به هر حال با صنعتی شدن همه جانبه زندگی استفاده از مواد شیمیای امری اجتناب ناپذیر می باشد.

 برخی از این مواد در گریدهای های صنعتی تولید می شوند که هیچگونه مصرف خوراکی ندارند، و برخی دیگر در گریدهای خوراکی تولید می شوند که بطور معمول در صنایع تولید مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند.

  • محلول آمونیاک

آمونیاک محلولی که به عنوان ماده اولیه در تولید انواع محصولات تمیز کننده خانگی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. آمونیاک مایع هنگامی که در معرض اکسیژن قرار  می گیرد خطرناک می شود و به گاز آمونیاک تبدیل می کند. این ماده در کمترین چند دقیقه می تواند عوارض ناشی از مسمومیت را بروز دهد. حتی در شرایط حاد موجب مرگ فرد مسموم می شود.

  • اسید کلریدریک ( جوهر نمک )

اسید هیدروکلریک که با نام عامیانه جوهر نمک در بین مردم شناخته می شود، یک ماده اولیه اصلی در تولیدات صنایع مختلف می باشد. در دسته بندی قوی ترین اسیدهای دنیا

اسید هیدروکلریک یک ماده شیمیایی مهم در پردازش و ساخت فلزات ، پارچه و لاستیک است. این ماده یکی از قویترین اسیدهای جهان است و ممکن است در سطوح بسیار کم قرار گرفتن در معرض آن باعث  آسیب دائمی شود.

قرار گرفتن کوتاه مدت در معرض اسید هیدروکلریک باعث سوزش چشم ها و سایر بافت های نرم می شود. اولین علامت هشدار دهنده اغلب سرفه شدید و مشکل در تنفس است. با افزایش طول مدت قرار گرفتن در معرض اسید کلریدریک قربانیان دچار خونریزی داخلی و نارسایی دستگاه گوارش شده و سرانجام  مرگ رخ می دهد.

  • هیدروژن پراکسید ( آب اکسیژنه )

آب اکسیژنه محصولی که در غلظت های بسیار کم در تولید شوینده ها و همچنین در تولید دهانشویه ها مورد استفاده قرار می گیرد. ولی در صورتی که این ماده در خلوص بالای 70 درصد بکار گرفته شود در چشم بر هم زدنی منفجر خواهد شد. در غلظت های آزمایشگاهی بالاتر از 70 درصد با کوچکترین اشاره منفجر خواهد شد، بمب گذاران سال2005 متروی لندن ازهیدروژن پراکسید به عنوان ماده منفجره استفاده کرده و جان52 نفر را گرفتند.

  • پرکلرین

کلر پودری سفید رنگ و بسیار پر مصرف در صنایع مختلف می باشد. به عنوان سفید کننده در تولید پودرهای شوینده و انواع تمیز کننده و همچنین در ساخت انواع مدارهای الکترونیکی کاربرد دارد.

پرکلرین در حالت گاز جز کشنده ترین مواد شیمیایی جهان شناخته می شود. اگر در خصوص جنگ های بزرگ در جهان مطالعه کرده باشید قطعا بارها نام این ماده را شنیده اید. بخصوص در جنگ های جهانی برای کشتن هزارها تن انسان از گاز خطرناک کلر استفاده شده ات.

  • سارین

سارین یک عامل عصبی بسیار قدرتمند است که قربانیان در معرض را در کمتر از ده دقیقه از بین می برد. عضلات ریه در نتیجه استنشاق این ماده فلج شده و از کار می افتند.

سارین به طور کلی سلاح کشتار جمعی در نظر گرفته می شود و تولید و انبار کردن سارین از آوریل ۱۹۹۷ توسط کنوانسیون سلاح های شیمیایی سال ۱۹۹۳ غیرقانونی اعلام شده است.

نمایش همه
علاقه مندی ها ()